Coșul tău

Cum alegem mesajul perfect pentru o felicitare de zi de naștere

Mesajul din felicitare depinde foarte mult de relația pe care o aveți cu destinatarul acesteia. 

În cazul în care destinatarul este o persoană cu care aveți o relație formală, atunci felicitarea trebuie sa conțină un mesaj scurt și la subiect prin care să transmiteți mesajul dorit.

Iată trei exemple de mesaje formale de la mulți ani:

  1. La mulți ani, drag/ă coleg/ă!
  2. Să ai/aveți o zi de naștere/onomastică minunată! 
  3. Îți doresc/Vă doresc la mulți ani și multă sănătate!
  4. Mulțumesc pentru o colaborare minunată! La mulți ani!

În această situație este foarte important să vă adresați destinatarului cu pronumele personal sau de politețe adecvat și de asemenea să încercați să păstrați formatul de introducere, cuprins și încheiere, în cazul în care mesajul este mai complex.

În cazul în care destinatarul este o rudă sau un prieten foarte apropiat, lucrurile se schimbă. Mesajul din interiorul felicitării poate avea orice fel de conținut. În aceste cazuri vă sfătuim să scrieți mesaje legate de amintiri pe care le aveți împerună, de planuri de viitor sau orice alt mesaj ce vă poate apropia mai mult de persoana respectivă. Atunci când compuneți mesajul, asigutați-vă că destinatarul va dori să păstreze felicitare cu acel mesaj în cutia cu amintiri. În cele din urmă cutia cu amintiri vă va reuni și peste ani. 

Iată trei exemple de mesaje pentru ziua de naștere sau onomastică din care să vă inspirați: 

  1. La mulți ani! Sper că diseară ne scoți în oraș
  2. Ții minte când am fost la mare și ne-am distrat pe cinste? Vreau să ai multă sănătate ca să putem merge din nou și să avem mai multe amintiri împreună! La mulți ani!
  3. Mama, voiam să îți urez la mulți ani frumoși, așa cum ai reușit tu să ii faci pe cei 20 ai mei! 
  4. Ai îmbătrânit cu încă un an! Stai liniștit, încă ne place de tine! La mulți ani!

În oricare din cazuri, gândurile frumoase vor fi cel mai potrivit cadou pentru cei dragi! Trebuie doar să alegeți felicitarea preferată din gama noastră variată și să vă puneți pe compus cele mai memorabile mesaje de la mulți ani!