Coșul tău

Despre noi

"În mare parte, succesul stă în voința de a învinge". Asta spunea marele filosof Seneca. Noi, la Inedito, am încercat să ne ghidam după spusele lui și astfel am creat povestea noastră.

Inedito a pornit de la ideea de a readuce tradiția trimiterii unei scrisori poștale. Nu, nu este un clișeu siropos, este un obicei care trebuie să reînvie datorită apropierii spirituale dintre doi oameni care își scriu lucruri frumoase.

Fie că este vorba de scrisorile de dragoste ce se trimiteau pe timpuri, fie că trimitem urări de la mulți ani sau invitații în vacanță, o scrisoare va aduce mereu zâmbetul pe buzele destinatarului ei, iar noi ne bucurăm de zâmbetul fiecărui destinatar!

Ajută-ne să reînviem obiceiurile elegante de demult! Trimite o scrisoare cuiva drag, fă o persoană să afle că nu ai uitat-o, adu-i aminte cât înseamnă pentru tine. Inedito dă posibilitatea utilizatorilor să trimită un zâmbet de oriunde s-ar afla în lume. 

Sperăm să pășiți alături de noi în povestea Inedito, cu încredere si entuziasm, noi vom face tot ce ne stă în putință ca povestea noastră să meargă mai departe.

 

Inedito reînvie tradițiile!